Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Injoy Books
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Carte, Jack Welch se destainuie
789 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Jack Welch se destainuie prezinta viziunea si filozofia lui Welch privind leadershipul, categoriile de lideri, arata ce inseamna un lider de succes in opinia celui care a introdus in limbajul de afaceri termenul restructurare de personal.

Considerat unul dintre cei mai dinamici directori executivi din toate timpurile, Jack Welch a transformat General Electric dintr-un producator imbatranit de produse electronice, impresurat de competitori straini, intr-o companie de talie internationala care a oferit beneficii minunate investitorilor sai.

Chiar si dupa pensionare, vocea lui Welch se aude pretutindeni in lume, el continuand sa aduca in discutie probleme cum ar fi managementul corporatist si succesul personal si in afaceri.

Jack Welch se destainuie, autoarea de bestseller Janet Lowe ne prezinta viziunea, intuitia si conceptiile care l-au calauzit de-a lungul exceptionalei sale cariere.

In aceste pagini, Lowe isi puncteaza comentariile cu citate extinse din Welch despre remuneratia managerilor, etica afacerilor si alte probleme care continua sa infesteze companiile americane.

De asemenea, Lowe cerceteaza amanuntit ideile si valorile care l-au ajutat pe Welch sa repozitioneze cu succes General Electric pe piata economica globala.
Din Gura in Gura