Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Injoy Books
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Carte, Singurele 3 intrebari care conteaza
889 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Singurele 3 intrebari care conteaza se structureaza in jurul ideii lui Fisher conform careia succesul unui investitor consta in aplicarea unui algoritm alcatuit din trei intrebari.

Ken Fisher pune sub semnul indoielii toata acea intelepciune traditionala care tine de investitii si demonteaza teorii bine inradacinate in constiinta colectiva prin dovezi si date statistice relevante.

In mediul economic competitiv din zilele noastre, cea mai buna cale pentru a atinge succesul in investitii este sa stii anumite lucruri pe care altii nu le stiu.

Multi dintre noi, specialisti sau amatori deopotriva, suntem de parere ca nu putem face acest lucru, asa ca facem pariuri cu piata bazandu-ne in continuare pe intelepciunea traditionala.

In lucrarea de fata, Ken Fisher arunca in aer toate miturile conventionale legate de piata, pe care sunt bazate cele mai multe decizii legate de investitii, si ne dezvaluie o metodologie precisa prin care poti ajunge sa stii ceea ce altii nu stiu.

Metodologia, care l-a ajutat pe Fisher sa atinga un succes extraordinar de-a lungul carierei sale in sfera financiara, consta in formularea a trei intrebari simple.

Prima te va ajuta sa vezi lucrurile asa cum sunt ele in realitate.

Cea de-a doua te va invata sa vezi lucrurile care celorlalti investitori le scapa.

In final, cea de-a treia intrebare te va ajuta sa intelegi relatia pe care o ai practic cu piata.
Din Gura in Gura